Op 22 januari 2018 is ons volgend concert in het Bimhuis. De band zelf met zijn solisten staat centraal om een greep uit het repertoire van Konrad Kosellecks arrangementendoos te laten horen.

De lijst van slechts één keer gespeelde stukken uit de diverse programma’s is lang. Via de websites van het Bimhuis en van onze band konden fans meebepalen wat op de lessenaar komt. Op de request-lijst staan Kung Fu Fighting, Stavkyrkje-Stev en Wij zullen doorgaan die via de Facebookpoll als bijzonder gewenst eruit rolden. De discoklassieker samen met een Noorse traditional en een Ramses Shaffy lied zijn meer gewild dan Autumn Leaves. Wij hebben een interessant publiek!

Een compositie van onze trombonist Bart Lust staat ook op de lijst van “one nighters”, die Konrad twee jaar geleden voor hem arrangeerde. Going Native moest sowieso weer eens gespeeld worden, zo was de planning, als feature voor de componist. Tot ons groot verdriet is Bart Lust op oudejaarsdag overleden. Onderaan vindt u een “In Memoriam”. Als Special Request is de wens van de band extra groot om dit stuk op deze avond te spelen. En nog meer significante stukken die van en voor de virtuoos musicus geschreven zijn. Er sluiten verder ook musici bij de band aan om een muzikaal eerbetoon aan Bart te geven, waaronder Benjamin Herman op altsaxofoon, die met hem sinds zijn 13e regelmatig samen musiceerde.

Dit concert wordt een Ode aan het Leven. U bent meer dan welkom om die avond met ons te begaan.